03 december 2005

Noshörning hittade mamma

En 100 år gammal sköldpadda har adopterat en noshörningsbaby som skjöldes med Tsunamin förra året. Djur har också människors känslor - inte bara i fablernas värld. Fin artikel.

4 Comments:

Blogger Vonkis said...

Det finns tydligen hopp för världen. Mitt hopp står nu till djuren. Människors egoism tar tydligen bara över mer och mer så nu är det bara att vänta på att vi dör ut så att djuren får ta över...

måndag, december 05, 2005  
Anonymous meru said...

Nääääää, upp med humöret!:)

Är det inte lustigt att all denna sk rationalitet och alla vetenskapliga framgångar har skapat en civilisation där man undrar vart mänskligheten är på väg? Dessa framsteg verkar inte ha hjälpt oss att må bättre, eller hur?

Själv tycker jag att vi skapat ett samhälle som är 'counter-intuitiv', hur man nu kan översätta det, dvs att våra känslor och upplevelser går helt emot vad vi skapat och den underliggande tanken bakom den. Fast jag skall inte tråka ut dig med mina funderingar kring detta...

måndag, december 05, 2005  
Blogger Vonkis said...

Min nedstämdhet har med de inlägg som har kommit till min blogg. Det är sköt-dig-själv-och-skit-i-alla-andra-se-bara-till-att-du-själv-har-det-bra-mentalitet över det mesta.

Rövenschnitzlande urinhögar... (jag brukar komma på egna kraftyttryck när jagär upprörd)

måndag, december 05, 2005  
Blogger Meru said...

Du är mkt kreativ!:)

Fortsätt och tänk med hjärtat. Det är det som är normalt.

tisdag, december 06, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home